Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

23.8.2016
ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Σας ενημερώνω ότι ο Πρόεδρος του ΠΥΣΠΕ Λακωνίας έχει επιταχύνει τις διαδικασίες για προσδιορισμό λειτουργικών κενών και λειτουργικών υπεραριθμιών ερήμην των εκπαιδευτικών, διότι τα σχολεία είναι κλειστά και οι σύλλογοι διδασκόντων δεν έχουν συνεδριάσει για να αποτυπώσουν τις πραγματικές εκπαιδευτικές ανάγκες(για πρωινές ζώνες, ενισχυτική διδασκαλία ,τμήματα υποδοχής ,χωρισμό τμημάτων με παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αλλοδαπούς).
Ως εκ τούτου δηλώνω ότι θα απέχω από την αυριανή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Λακωνίας στις 24.8.2016 εφαρμόζοντας την απόφαση της 85ης ΓΣ της ΔΟΕ και δε θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου τις λειτουργικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών που θα προσδιορίσει το ΠΥΣΠΕ ανά σχολική μονάδα.
Καλώ τον πρόεδρο του ΠΥΣΠΕ Λακωνίας έστω και την τελευταία στιγμή να αναβάλει το ΠΥΣΠΕ και να το ορίσει στις αρχές Σεπτέμβρη (όπως γινόταν όλες τις προηγούμενες χρονιές)που θα έχουν ανοίξει τα σχολεία, δίνοντας έτσι και τη δυνατότητα στους συλλόγους διδασκόντων να συνεδριάσουν για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Η αιρετή εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας με την Αγωνιστική Ριζοσπαστική Παρέμβαση εκπαιδευτικών Λακωνίας-Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΠΕ
Παπαδοπούλου Ελισάβετ
ΤΗΛ./ΦΑΞ:2732082682 ΚΙΝ: 6978697160
email:paremvasislak@gmail.com /

lisapapad84@gmail.com
ιστολόγιο: paremvasislak.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου